23948sdkhjf

Blue Water vil med på sydamerikansk olie-eventyr

Udsigten til markant forøgelse af olieudvindingen i havet ud for det nordøstlige Sydamerika får Blue Water til at åbne nyt kontor i Guyana

Efter at Blue Water Shipping de seneste år har været involveret i projekter i det nordøstlige Sydamerika, og der nu kommer endnu mere fokus på området, åbner firmaet nu sit eget kontor i Guyana.

- Vi kan konstatere, at aktiviteterne inden for olie- og gasindustrien i denne region er opadgående og vil være det de kommende år, og derfor har vi fundet det naturligt at øge vores fokus på området, siger Thomas Bek, global direktør for energy & projects i Blue Water, i en pressemeddelelse.

Guyana og det nordøstlige Sydamerika er ikke nye områder for Blue Water, som allerede har opbygget erfaringer og netværk i området gennem deltagelse i forskellige energi- og projektrelaterede transport- og logistikopgaver for firmaer som Exxon Mobil og Saipem.

I Guyana flytter Blue Water allerede store godsmængder ind til landet. Nu skal udbuddet af serviceydelser udvides, så det også omfatter shorebase, fortoldning, pakhus-services, kørsel, laydown management, sværgods og løfteoperationer for energi -og projektrelaterede projekter til og fra Georgetown. I den forbindelse har Blue Water besluttet at indgå samarbejde med Peterson Logistics.

Læs også: Blue Water-direktør venter gerne med ny havnelov

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109