23948sdkhjf

Dansker i spidsen for nyt maritimt investeringsselskab

Endnu nyt skibsejende selskab har set dagens lys, og endnu engang er det med en dansker som CEO. 

Denne gang er der tale om tyske Navigo Shipholding AG, der har fået danske Ole Daus-Petersen som topchef. 

Navigo lægger ud med to skibe i flåden. Det drejer sig om en SOV under opførelse, der kommer på 10-årig kontrakt med GE, og det 12.000 kbm store gastankskib ‘Theresa Schulte’, der sejler i Unigas-poolen. Den indledende flådesammensætning betyder dog ikke, at Navigos' engagement skal begrænses til offshore vind og gastank. 

- Det langsigtede mål er at opbygge en blandet portefølje af fartøjer, der skal opereres af slutbrugere som energiselskaber, linjerederier og råvareselskaber, skriver Navigo om sig selv. 

Fælles for skibene i porteføljen skal dog være, at de skal være på lange charterkontrakter eller andre former for aftaler, der sikrer Navigos forrentning. 

- Navigo Shipholding vil tjene som en platform for institutionelle investorer med en lang investeringshorisont og en konservativ risikoprofil, skriver selskabet. 

Ole Daus-Petersen har igennem sine 25 år i shipping blandt andet været adm. direktør for J. Lauritzen i Japan. Senest har han været CEO i det børsnoterede skibsejende selskab Marenave Shiffahrts AG. 

Navigo hænger sammen med tyske Schulte Group og har base i Hamborg.

Læs også: Dee4 hyrer tidligere teknisk chef fra Norden

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094