23948sdkhjf

Søren Toft-Jensen køber delejere ud af A1 Offshore

To år efter, at offshore vind-rederiet A1 Offshore Solutions blev grundlagt med hovedkontor på Fyn, er der nu kun én af de tre stiftende partnere tilbage i rederiet. 

Det skriver Fyens Stiftstidende på baggrund af en ændring i registreringen af rederiets moderselskab, A1 Partners A/S. Hvor selskabet tidligere blev ejet ligeligt af Søren Toft-Jensen, Henrik Olsen og Tom Østerlund Nielsen, sidder førstnævnte nu på 99,2 pct. af aktierne, imens de to sidstnævte hver er i besiddelse af 0,4 pct. af aktierne. 

- Du kan skrive, at ejerforholdet er ændret ved gældskonvertering, og du har da ret i, at det nu kun er mig, der står på broen, og at de andre ikke har en rolle i firmaet længere, siger Søren Toft-Jensen til Fyens Stiftstidende. 

Gældskonverteringen svarer til, at det har kostet Søren Toft-Jensen 50 mio. kroner at købe de to andre partnere ud af rederiet, der nu har ti skibe i flåden og omtrent 250 ansatte. 

Som Søfart tidligere har skrevet, har der igennem længere tid været uenighed om strategien i rederiet. Det førte tidligere i år til, at Tom Østerlund Nielsen trak sig som adm. direktør.

Læs mere: Direktør forlader vindrederi efter uenighed

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094