23948sdkhjf

Mærsk Drilling fastholder forventningerne

Trods en mindre nedgang i omsætning fastholder boreselskabet Mærsk Drilling forventningerne til årsresultatet. Der er foretaget en nedjustering af selskabets investeringer.
Borerig-udlejeren Maersk Drilling kommer ud af årets 3. kvartal med en omsætning på 294 mio. dollars. En nedgang fra 315 mio. dollars i samme kvartal i 2018.

Det fremgår af det netop offentliggjorte regnskab for 3. Kvartal.

Maersk Drilling skriver i meddelelsen, at forventningerne til et samlet årsresultat bliver fastholdt. Der er tale om en forventning om et driftsresultat på ca. 400 mio. dollars, på trods af at virksomhedens omsætning altså dykkede med med 21 mio. dollars.

- Vores resultater i 2019 forbliver på rette spor, og vi fastholder vores resultat for hele året. Vi fortsætter med at se et opsvingende marked, skønt varigheden af ​​nye kontrakter er relativt kort. Jeg er glad for, at vi har sikret os flere nye kontrakter til forbedrede dagsrater, siger adm. direktør i Mærsk Drilling, Jørn Madsen i meddelelsen.

Der er tale om seks nye kontrakter til en samlet værdi af 126 mio. dollars.

Virksomhedens investeringer er nedjusteret fra forventninger om mellem 300-350 mio. dollars til omkring 300 mio. dollars.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.437