23948sdkhjf

Søren Skou åbner for ny struktur efter direktør-afgang

Måske skal direktionen se anderledes ud fremover, lyder det fra Mærsks CEO Søren Skou

Mærsk-topchef Søren Skou er igang med at gentænke ledelsesstrukturen, efter at rederiets COO Søren Toft i sidste uge forlod Esplanaden med øjeblikkelig varsel. 

Det skriver Børsen.

- Jeg benytter lejligheden til at overveje, hvad vi skal gøre. Vi har masser af gode kandidater til det job, men vi kan også overveje at lave en lille smule om på vores struktur. Men det er noget, vi vil tage en beslutning om inden alt for længe, sagde Søren Skou ifølge Børsen på et pressemøde efter kvartalsregnskabet fredag. 

Flere medier peger i øvrigt på, at Søren Toft i denne uge vil melde ud, at han tiltræder som CEO i verdens næststørste containerrederi, MSC. Et rederi, der igennem flere år har været Mærsks samarbejdspartner i alliancen 2M.

- Vi har et langvarigt samarbejde med MSC, som løber yderligere fem år, og det er et samarbejde, som har været særdeles givtigt for os – både i forhold til de produkter, vi kan sælge til vores kunder, men også i forhold til de omkostninger, vi har sparet ved samarbejdet, sagde Søren Skou ifølge Børsen til pressemødet i sidste uge. 

Som Søfart skrev oven på regnskabet, kom Mærsk ud af kvartalet med et overskud på ca. 3,5 mia. kroner. Et overskud, der primært kan tilskrives et fald i bunkerpriserne samt stigende aktiviteter i koncernens store terminaler. 

Læs mere: Mærsk rider på bølge af billig bunker og travle terminaler

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157