23948sdkhjf

Lederne Søfart hyrer ny kommunikationschef

Ina Bjerregaard skal stå for pressearbejdet i Lederne Søfart. Hun glæder sig til at blive en del af Det Blå Danmark
Lederne Søfart har pr. 1. november ansat en ny kommunikations- og pressechef.

Det er Ina Bjerregaard, som er begyndt hos fagforbundet, der har til huse hos Ledernes Hovedorganisation på Amager.

- Vi er rigtigt glade for, at vi har tiltrukket en så dygtig og kompetent kommunikations- og pressechef til Lederne Søfart. Ina har en bred erfaring og kommer senest fra en branche, hvor hun også har skullet formidle kompliceret stof både internt og til det bredere publikum, siger Sune Blinkenberg, direktør for Lederne Søfart.

Ina Bjerregaard har over 15 års erfaring fra mediebranchen og har tidligere været pressechef hos entreprenørvirksomheden NCC, der er en af Nordens største entreprenørvirksomheder.

- Jeg glæder mig til at blive en del af Det Blå Danmark. Jeg er vant til at skrive om ingeniører, entreprenører og anlægsprojekter, og det kræver visse evner for formidling, som jeg glæder mig til at bruge i en maritim kontekst. Efter en god proces med direktør Sune Blinkenberg er jeg sikker på, at jeg er landet det rigtige sted. Jeg synes, Lederne Søfarts nye proaktive linje er spændende, og jeg glæder mig til at få bragt det på dagsordenen, siger Ina Bjerregaard.

Redaktionel erfaring

Ina har desuden en fortid i MT Højgaard og før det som presseansvarlig i Vejle Kommune. Så hun kommer med erfaring fra både det offentlige og det private. Derudover har hun redaktionel erfaring fra JP/Politikens Hus, Lokalavisen og Nyhedsavisen.

Hun begyndte dog sin karriere i detailhandelen. Her etablerede hun og en partner en detailhandelskæde, der blev kåret som den næstmest innovative forretningsidé i Europa. Kaffe-te-sandwich-kæden hed Hald & Bjerregaard, men blev senere omdøbt til MammaMia.

Inden kædens navneskifte havde Ina Bjerregaard dog skiftet karriere med den fireårige journalistuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole.

Nu skal Ina lære Det Blå Danmark at kende, og hun ser frem til at komme om bord - både i overført og helt konkret forstand.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203