23948sdkhjf

Wrist skifter ud på top-posten

Wrist Ship Supply's CEO Robert Kledal skifter til bestyrelsen

Efter ni år på posten overlader Robert Kledal posten som CEO i Wrist Ship Supply til sin næstkommanderende, Jens Holger Nielsen. 

Det oplyser Wrist i en pressemeddelelse. 

- Det her har været i støbeskeen i nogen tid, vi har haft en grundig overdragelse, siger Robert Kledal i meddelelsen.

Jens Holger Nielsen har hidtil haft titel af viceadm. direktør. Imens han nu kan strege betegnelsen "vice" fra visitkortet, indtager Robert Kledal en rolle som medlem af bestyrelsen. 

- Set fra bestyrelsens og aktionærernes synspunkt får vi det bedste fra begge verdener i den her omstilling, siger bestyrelsesformand Søren Johansen i meddelelsen. 

Læs også: Hollandsk opkøb koster for Wrist

Han forklarer, at Robert Kledal har gjort et "enormt" arbejde i at gøre Wrist Ship Supply til markedsledende, og at organisationen med Kledal i bestyrelsen fortsat kan trække på hans ekspertise. 

- Og så har vi fundet den perfekte CEO for fremtiden i Jens Holger, og jeg er meget sikker på, at han vil hjælpe Wrist til at tage endnu et kvantespring både i form af ydelse over for vores kunder, men også fra en aktionærs perspektiv, siger Søren Johansen. 

Udskiftningen bliver effektueret med virkning fra årsskiftet. Ifølge pressemeddelelsen er skiftet en del af Wrists "strategiske initiativer for fremtidig vækst i forretningen". Det fremgår ikke, hvorvidt det har været Robert Kledals eget ønske at træde tilbage fra CEO-posten. 

- Det har været ni fantastiske år med Wrist. Jeg har virkelig værdsat det, og jeg er meget glad og ydmyd for at været blevet spurgt, om jeg vil blive en del af bestyrelsen, så jeg fortsat kan være involveret i og støtte denne fantastiske virksomhed, siger han i meddelelsen. 

Som Søfart tidligere har skrevet, overtog Wrist sidste år den hollandske konkurrent Klevenberg med base i Rotterdam. Wrist oplyser i dag, at udfordringer med integrationen af Klevenberg kommer til at påvirke Wrists 2019-resultat. 

Læs mere: Wrist køber hollandsk konkurrent

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109