23948sdkhjf

Tre omkomne fra 'Bourbon Rhode' er fundet

Efter at tre overlevende besætningsmedlemmer fra den sunkne offshore-slæber 'Bourbon Rhode' den 27. september blev reddet op fra en redningsbåd, er tre af de resterende 11 besætningsmedlemmer nu fundet omkomne. 

Det oplyser det franske offshorerederi Bourbon Offshore. 

Den 30. september om aftenen blev to omkomne fundet i havet. De blev flyttet ombord på den franske fregat 'Ventôse', ligesom den første fundne gjorde dagen forinden. 

- Vores tanker og bønner er hos familierne og de elskede, som sørger over denne dramatiske begivenhed, siger Bourbons CEO Gaël Bodénès i en pressemeddelelse.

Redningsaktionen fortsætter på sjette dag. I alt har 10 handelsskibe været engageret i aktionen, der nu også tæller en fransk fregat med helikopter foruden både et fransk og et amerikansk overvågningsfly. 

- Mobilariseringen fra den maritime verden er uden fortilfælde. Jeg vil gerne udtrykke vores taknemmelighed over for alle efterforskningsholdene og de frivillige, siger Gaël Bodénès.

Som Søfart tidligere har skrevet, kom 'Bourbon Rhode' i havsnød, da den befandt sig 1200 sømil fra Matinique og 60 sømil fra øjet af kategori 4-orkanen 'Lorenzo'. 

Læs mere: 11 savnet efter offshore-forlis

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125