23948sdkhjf

Baltic Shipping Company køber sig ind på Fyn

Efter et opkøb i mæglerfirmaet Hvide Sande Supply tidligere i år har det Hundested-baserede shipping-selskab Baltic Shipping Company (BSC) nu foretaget endnu en investering. 

Denne gang er turen kommet til Fyn og den relativt nystartede virksomhed All Danish Port Agency, som BSC har erhvervet sig 70 pct. af.

- Det har for os i BSC været helt naturligt at kigge mod Fyn. Når man ser på den aktivitet, der er på Odense Lindø Havn, må man sige, at det er her, det sker, siger BSC's adm. direktør Ronnie Hulstrøm i en pressemeddelelse.

All Danish Port Agency blev stiftet af Ricky Vanman Bartsch i august 2018, og fra starten har fokus været på projektlaster på Lindø. Nu bliver navnet ændret til Baltic Shipping Company Fyn ApS, og Ricky Vanman Bartsch fortsætter som styrmand. Derudover får den fynske afdeling af BSC brug for yderligere en medarbejder eller to.

Baltic Shipping Company får to nye skibe i management i denne uge. Det drejer sig om 2009-byggede 'Eems Sun' på 2500 t.dv. og 1993-byggede 'Hav Tuna' på 2800 t.dv. Dermed har selskabet nu 44 skibe i flåden.

Læs også: Hundested-virksomhed tørster efter flere coastere

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125