23948sdkhjf

ADP finder ny topchef i egne rækker

Bestyrelsen i ADP har netop ansat Rune D. Rasmussen som ny CEO for terminalvirksomheden.

Rune D. Rasmussen har siden august 2017 været kommerciel direktør i ADP A/S, så det er dermed et kendt ansigt, der nu skal stå i spidsen for ADP. Som CEO skal han fortsætte den strategiske udvikling af ADP's tre erhvervshavne og Taulov Dry Port, skriver ADP i en pressemeddelelse. 

Rune D. Rasmussen efterfølger dermed den tidligere CEO Nils Skeby, som i slutningen af januar 2019 valgte at stoppe i ADP efter tre og et halvt år. 

ADP, der ejer og driver havnene i Nyborg, Middelfart og Fredericia, har igennem de sidste fire år været igennem en transformation, hvor udviklingen af Taulov Dry Port og tiltrækningen af nye kunder og gods til havneterminalerne i samarbejde med operatørerne skal sikre virksomhedens konkurrencemæssige position i årene fremover. 

Virksomheden oplyser, at bestyrelsen siden februar har været igennem en omfattende rekrutteringsproces med et meget stærkt felt af kandidater, og det glæder bestyrelsesformand Erik Østergaard, at processen er godt afsluttet. 

- Jeg glæder mig over, at vi nu har fundet den helt rigtige kandidat til at lede og videreudvikle ADP i dén retning, som vi allerede har igangsat med en ambitiøs udviklingsstrategi. Rune har de sidste par år spillet en central rolle i den kommercielle og ledelsesmæssige udvikling af virksomheden, og han er derfor den helt rigtige profil til at fortsætte ledelsen og udviklingen af ADP, siger Erik Østergaard i pressemeddelelsen.  

I valget af Rune D. Rasmussen har bestyrelsen lagt vægt på hans baggrund inden for transport og logistik samt hans store viden om havnesektoren. Rune D. Rasmussen kom til ADP for to år siden efter seks år i DB Schenker A/S, hvor han senest var beskæftiget med salg og forretningsudvikling som chef for Land Transport & Cross Product Management.

- Det er med stor respekt og ydmyghed, at jeg som CEO nu sætter mig i spidsen for videreudviklingen af ADP sammen med det stærke hold af medarbejdere – og ikke mindst vores gode samarbejde med kunder og samarbejdspartnere, siger Rune D. Rasmussen.

Villads Kirkegaard-Jensen, der siden februar har fungeret som konsitueret direktør i ADP, fortsætter nu sit arbejde som økonomidirektør i virksomheden.

Læs mere om: ADP
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203