23948sdkhjf

Tidligere Norden-CEO bliver bestyrelsesformand i Geo Storm

Tidligere CEO for BW Group og Norden Carsten Mortensen bliver ny (non-executive) bestyrelsesformand i Storm Geo. Et norskbaseret selskab, der ejes af investeringsselskabet EQT Partners, med speciale i weather intelligence og beslutningsværktøjer til shipping- og olie/gasindustrien, vedvarende energi og luftfart.

– Vi er stolte af at kunne annoncere Carsten som Geo Storms nye bestyrelsesformand. Udover hans direkte erfaring med nogle af virksomhedens største kunder, så har han en excellent track record af voksende nordiske virksomheder kombineret med et vedholdende fokus på fart og udførsel, innovative forretningsmodeller og udvikling af mennesker, udtaler Rikke Kjær Nielsen, Partner i EQT Partners.

Carsten Mortensen udtaler selv i forbindelse med udnævnelsen:

– Geo Strom er en spændende virksomhed, der opererer i frontlinjen af de globale megatrends som klimaforandringer, digitalisering og øgede reguleringer. Jeg tror på, at min erfaring vil understøtte de talentfulde folk hos Geo Strom i deres konstante stræben efter at udvikle verdensledende produkter, som kan reducere risiko og øge sikkerhed for vores kunder.

Udnævnelsen af Carsten Mortensen følger en række ny udnævnelser af bestyrelsesmedlemmer i Goe Strom. Tilbage i marts indtrådte således Henrik Dahl, grundlægger og tidligere CEO i Eniram. Det samme gjorde Trond Hodne, Director Business Development hos DNV GL.

Mere end 12.000 skibe anvender software fra Geo Strom, der har 27 kontorer fordelt mellem 15 forskellige lande.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11