23948sdkhjf

Esvagt styrker fokus på offshore vind

- Vi skal kende kunden endnu bedre og have en dyb forståelse for, hvordan vi bringer kunden værdi, siger Søren Karas, CCO i Esvagt, i en pressemeddelelse.

Derfor har rederiet ansat Thomas Fauerby som ny Head of Business Development, Core Business.

Han tiltræder sin nye stilling efter knap seks år uden for rederiet, og han ser frem til at arbejde med langsigtet projektudvikling i tæt dialog med Esvagts kunder:

- Vi har en unik viden og erfaring på SOV-området, som skal komme kunden til gavn. Vi har stærke kompetencer, når der skal tænkes radikalt nyt, og vi har et solidt fundament til at udvikle og skabe ny innovation. Det skal jeg sætte i spil. Jeg skal sikre kunderne de rigtige løsninger og sørge for, at vi er det oplagte valg til samarbejde om innovative koncepter og lange SOV kontrakter, siger Thomas Fauerby.

Innovation i bagagen

Han har tidligere arbejdet med konceptudviklingen af ‘Esvagt Froude’ og ‘Esvagt Faraday’, som var to af verdens første specialkonstruerede SOV-skibe, og i tiden uden for Esvagt har han arbejdet med innovativ forretningsudvikling inden for offshore vind i blandt andet A2Sea og Ørsted.

- Offshore vind-industrien udvikler sig i en rasende fart, og kunderne forventer af Esvagt, at vi følger med. Vi skal også fremover være blandt de absolut førende leverandører, og det kræver nærhed og kendskab til kundernes behov, udtaler Thomas Fauerby i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079