23948sdkhjf

RAL's COO stopper efter 25 år

Efter 25 år i rederiet stopper RAL's driftsdirektør Taitsiannguaq Olsen ved udgangen af august. 

Det skriver RAL i en opdatering, hvoraf det fremgår, at han stopper på grund af et ønske om at søge nye udfordringer.

Taitsiannguaq Olsen har haft en fremtrædende rolle i omlægningen af den maritime infrastruktur, som Royal Arctic Line forfølger i disse år. Omlægning af organisationen, hvor Aalborg-operationen er lagt under Nuuk, indførelsen af nye terminalsystemer, indkøring af den nye havn i Nuuk, forberedelsen af den nye besejlingsstruktur og herunder valg af design af rederiets nye Atlantskib, beslutning om design på fire nye bygdeskibe samt værftsforhandlinger er alle aktiviteter, hvor den afgående COO har spillet en stor rolle. 

Taitsiannguaq Olsen, der i rederiet bare bliver kaldt "Taitsi", har været ansat i RAL i 25 år og var indtil 2015 ansvarlig for Royal Arctic's Havneservice-division, indtil han blev udnævnt som underdirektør med ansvar for operationen. Taitsi vil i fællesskab med den øvrige ledergruppe sikre en glidende overgang til sin afløser, som RAL vil informere om ved snarest mulige lejlighed. 

- Jeg vil gerne, på vegne af hele Royal Arctic Line, takke Taitsi for det stærke og loyale samarbejde, der er udvist i alle disse år, og særligt fra mig personligt i de sidste fire år. Vi ønsker Taitsi alt det bedste i hans videre færd og karriere.

Læs også: Mærsk-dreng skal modernisere RAL

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109