23948sdkhjf

Ny formand for Den Danske Søretsforening

Advokat Peter Appel er valgt som ny formand for Den danske afdeling af Comité Maritime International og International Law Association - i daglig tale kaldet Den Danske Søretsforening.

Det skete den 22. november sidste år, da han erstattede Henrik Thal Jantzen. Ole Spiermann fortsætter som næstformand.

Peter Appel er partner i Gorrissen Federspiel, der er en af landets største advokatvirksomheder. Her har igennem en lang karriere specialiseret sig i maritim lov og shippingbranchen som helhed.

Han skriver i en mail til Søfart, at han agter at forsætte foreningens traditioner med en række årlige foredrag, og det foreløbige program for disse byder på prominente navne som Mærsk-CEO Søren Schou, adm. direktør i Danske Rederier Anne H. Steffensen og vicedirektør i Søfartsstyrelsen Birgit Sølling Olsen, der i december 2018 modtog den prestigefyldte International Maritime Prize.

Den Danske Søretsforenings formål er at virke som repræsentation i Danmark for Comité Maritime International, Antwerpen, og for International Law Association, London, samt at fremme interessen i Danmark for søret, folkeret og international privatret.

Foreningen har i dag 229 medlemmer og en bestyrelse på 14 personer, der arbejder med international søret og international ret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188