23948sdkhjf

Norden lander 10-årig kontrakt til Indien

Rederiet Norden har indgået en 10-årig kontrakt med det indiske energiselskab Sembcorp Energy India Ltd. 

Kontrakten betyder, at Norden med start den 1. april 2019 skal transportere termisk kul på panamax-skibe svarende til i alt 12 mio. tons i løbet af de næste 10 år. Kullet vil komme fra forskellige lastehavne i Indonesien og Sydafrika og skal losses i havnen Krishnapatnam på den indiske østkyst.

Rejserne vil blive udført af skibe, der er enten ejet eller indcharteret af Norden.

Ifløge Norden stiger Indiens behov for energi i takt med landet, at landet udvikler sig økonomiske. Rederiet betegner Sembcorp Energy India Ltd som "et førende uafhængigt energiselskab i Indien", der ejer og driver to kulfyrede kraftværker nær Krishnapatnam.

- Vi er stolte af at have sikret en langtidskontrakt med Sembcorp, og at de sætter deres lid til, at vi vil levere vores høje niveau af service de næste 10 år og dermed styrke vores allerede tætte forhold,” siger Nordenss adm. direktør Jan Rindbo i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Denne kontrakt viser ikke kun vores engagement i at øge vores tilstedeværelse i Indien, den gør det også muligt for Norden at positionere skibe i havneregioner, hvor de kan beskæftiges under andre kontrakter.

Læs også: Tørlast-pioner har kraftigt vokseværk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174