23948sdkhjf

Sømand og hustru går i land

Lisbeth og Søren Hansen er fra 1. juni 2019 nyt bestyrerpar på Aasiaat sømandshjem i Grønland, når de afløser Gyda og Anders Sørensen.

Begge har tilknytning til den maritime verden: Søren som maskinchef til søs hos A1 Offshore, og Lisbeth med joberfaring fra Svendborg Søfartsskole. Og så kender begge halvdele af ægteparret til Sømandsmissionens arbejde, da Søren sidder i styregruppen for Aggershøj på Ærø, og Lisbeth i bestyrelsen for Sømandsmissionen. En post hun fratræder i forbindelse med ansættelsen som leder af sømandshjemmet i Aasiaat.

Begge glæder sig til at gå i land på øen Aasiaat, der har 3100 indbyggere.

- Vi har gennem længere tid ønsket at rejse ud og være i tjeneste. Så det at kunne stå i en opgave, der kombinerer arbejdsliv og mission, er en mulighed vi ser frem til, siger Lisbeth Hansen.

Intentionen for de to er at være synlige i det maritime miljø og styrke et diakonalt arbejde i byen. Men først vil de lande og lytte sig ind på, hvad de lokale medarbejdere, volontørerne og nuværende bestyrere byder ind med.

- Vi vil lytte rigtig meget for at finde ud af, hvad der allerede virker på det velfungerende og travle sømandshjem. Vi går ind i opgaven med åbne øjne, og vi rejser derop med ydmyghed og respekt for grønlænderne, siger Lisbeth Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.223