23948sdkhjf

Er der nogen, der mangler en maskinmester?

Det er årstid for dimission på landets maritime uddannelsesinstitutioner, og nu har tre af dem sendt nye kuld maskinmestre ud på egne ben.

God løn i udsigt
Repræsentanter fra erhvervslivet, byens borgmester, undervisere med flere ønskede de i alt 46 dimittender og deres familier tillykke, da 46 maskinmestre dimitterede fra Martec forrige torsdag.

Dermed slutter de sig til de omkring 8.000 øvrige maskinmestre i Danmark, der i øjeblikket er i høj kurs.

- Det er en glædens dag, fordi vi ved, at vores dimittender er eftertragtede i mange brancher. Vi nyder godt af det tætte samarbejde, vi har med mange virksomheder, som er med til at klæde vores studerende godt på gennem deres studietid. Uanset om dimittenderne vælger en karriere til vands eller på land, i Danmark eller internationalt, så ved vi, at de klarer sig rigtig godt og gør en forskel for virksomhederne - og de får da også tilbudt en rigtig god løn, sagde Pia Ankerstjerne, direktør på Martec, i sin tale.

Allerede sikret job
På Aarhus Maskinmesterskole modtog 93 nyuddannede maskinmestre samt 13 autoteknologer fredag den 18. januar deres eksamensbeviser.

Af en pressemeddelelse fremgår det, at mange af de nye maskinmestre allerede sikret sig det første job.

Højtideligheden foregik for 13. gang i Aarhus Domkirke, hvor erhvervsdirektør Henrik Hansen, Viborgegnens Erhvervsråd, holdt tale for eleverne.

Den 18. januar blev der ligeledes afholdt dimission på Simac i Svendborg. Også her kunne en stor gruppe maskinmestre juble over at have tilendebragt deres uddannelser. Derudover dimitterede også en skibsfører, en skibsofficer, en maskinchef samt to skibschefer fra Simac.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188