23948sdkhjf

Hoyer Motors indviede nyt testcenter

Medarbejdere, kunder og venner af huset var fredag samlet i Hadsten, da Hoyer Motors tog en ny millioninvestering i brug.

Det nye testcenter til test og klassificering af Hoyers elektromotorer er en pendant til det testcenter, virksomheden allerede har i Kina.

Den formelle del af seancen, hvor den røde snor blev klippet, fik Hoyers CEO Henrik Sørensen hjælp til fra Bernd Bertram, adm. direktør hos Wärtsilä Danmark, der er en stor samarbejdspartner for Hadsten-virksomheden.

En milepæl

Han lykønskede Hoyer Motors med den nye investering, som han mener hænger godt sammen med virksomhedens strategiplan, der går under mottoet exceeding expectations.

- Det er virkelig en milepæl for en virksomhed at kunne åbne sådan et testcenter, sagde Bernd Bertram.

- I kan være stolte af, hvad I allerede har nået, og jeg er sikker på, at det vil øge jeres evner, efterhånden som tiden går, fortsatte han og understregede, at det nye testcenter også bliver en vigtigt faktor for Hoyer i jagten på at sikre den bedste arbejdskraft.

Investering er en god ide

Inden da havde CEO Henrik Sørensen budt velkommen. Det var en stolt direktør, der kunne lade gæsterne tage det nye testcenter i øjesyn.

Han fortalte, at ideen om et testcenter i Europa udsprang for cirka to år siden, da Hoyer Motors arbejdede med en ny strategi.

- Vi definerede nogle markedssegmenter, som vi ville være inden for, og vi valgte ikke de letteste markedssegmenter. I de segmenter vil mange af vores kunder have dokumentation for, at motorerne fungerer, sagde Henrik Sørensen.

Han nævnte en række fordele ved, at Hoyer nu også har faciliteterne i Hadsten. Blandt andet øger det virksomhedens fleksibilitet og lead-tider, men det giver også mulighed for at teste nye ting på egen matrikel i Danmark.

- Det er derfor tydeligt, hvorfor det er en god ide at investere en masse penge i det her, konstaterede Henrik Sørensen.

Læs også: Hoyer finder ny CEO hos Wärtsilä

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109