23948sdkhjf

Maersk Supply vinder kontrakt i Australien

Olieselskabet Chevron har tildelt Maersk Supply Service en kontrakt, der vil aktivere to nybygninger i Starfish-klassen i Australien.

Det bliver 'Maersk Mariner' og 'Maersk Master', der skal yde bugsering, ankerhåndtering, forsyning og WROV til fase to af det Chevron-opererede Gorgon-projekt.

Operationerne kommer til at foregå på den nordvestlige sokkel ud for regionen Western Australia.

- Vi er stolte over muligheden for at bruge disse to fartøjers avancerede egenskaber til at bidrage til offshore-udviklingen af dette for regionen vigtige projekt, siger David Lofthouse, der er Maersk Supply Service's kommercielle chef for Asien og Stillehavet, i en pressemeddelelse.

'Maersk Mariner' og 'Maersk Master' har arbejdet i Western Australia siden henholdsvis september 2017 og marts 2018. Der bliver skibene liggende, indtil den nye kontrakt starter med lokal bemanding i andet kvartal i år. Maersk Supply Service oplyser ingen udløbsdato på kontrakten. 

'Maersk Mariner' og 'Maersk Master' var de to første skibe i Starfish-serien. Fem er leveret indtil videre, og en sjette forventes leveret i starten af 2019.

Læs også: Maersk Supply Service anerkendt for nybygninger

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094