23948sdkhjf

Udvidet kundeaftale styrker DFDS’ ruter i Middelhavet

SHORTSEA: DFDS’ to første nye mega-ro/ro-skibe indsættes på Tyrkiet til at absorbere forventet vækst fra udvidet samarbejde med Ekol Logistics

DFDS og Ekol Logistics har i dag indgået en aftale om en markant udvidelse af samarbejdet om transport af fragtenheder på DFDS' færgeruter, der forbinder Tyrkiet med Italien. Det oplyser DFDS i dag i en fondsbørsmeddelelse.

Ekol Logistics leverer transport- og logistikløsninger for fragt mellem primært Tyrkiet og Europa. Selskabet er en af Tyrkiets førende logistikvirksomheder.

- Vi er meget glade for at udvide samarbejdet med Ekol Logistics, hvilket samtidig giver os mulighed for at støtte væksten hos en endnu bredere vifte af transportselskaber og producenter, der er en del af den dynamiske handel mellem Tyrkiet og Europa. Aftalen vil også hjælpe os med at nå de langsigtede mål for vores betydelige investering i Tyrkiets transport-infrastruktur, udtaler Niels Smedegaard, CEO for DFDS.

DFDS har indgået aftaler, som udvider både havneterminal- og rutekapaciteten, til håndtering af en mængdestigning på omkring 30 pct.

Der er i Istanbul indgået en 10-årig aftale med Yalova havneterminal. DFDS vil således fremover have afgange fra tre havneterminaler i Istanbul: Ambarli, Pendik og Yalova.

Herudover vil DFDS' to første nye fragtfærger, der leveres i 2019, blive leveret til Tyrkiet for indsættelse mellem Tyrkiet og Italien. derudover vil rutekapaciteten blive øget gennem reallokeringer i DFDS' rutenetværk og eksterne charters.

- Den øgede rutekapacitet tilfører mere frekvens på DFDS' ruter og tilgangen af yderligere en havneterminal i Istanbul udvider netværket. Med højere frekvens og en mere tilgængelig havne-infrastruktur er DFDS godt positioneret til at støtte væksten for tyrkiske eksportører samt transport- og logistikvirksomheder i markedet, siger Selcuk Boztepe, Head of Mediterranean i DFDS.

Læs mere om: DFDS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11