23948sdkhjf

Techfirmaer skal hjælpe maritime kæmper

Innovations- og venturefirmaet Rainmaking søsætter nyt projekt, som skal matche 500 af de bedste teknologiske startupfirmaer med førende maritime og logistikvirksomheder
Et kæmpe bunkebryllup mellem jomfruelige techfirmaer og førende virksomheder inden for den maritime sektor og logistikbranchen.

Det er populært sagt tanken bag et nyt projekt fra innovations- og ventureudviklingsfirmaet Rainmaking.

Projektet, 'Trade & Transport Impact Program', satser på at matche mere end 500 relevante opstartsfirmaer med store shippingvirksomheder. De skal så i fællesskab finde løsninger på branchens presserende udfordringer.

- Programmet er sat i gang for virkelig at rykke inden for specifikke brancheudfordringer ved hjælp af innovation og digitalisering, siger Nicklas Viby Fursund, partner i Rainmaking, i en pressemeddelelse.

Første runde i projektet finder sted i Hamburg og vil fokusere på udfordringer inden for sundhed og sikkerhed, havneeffektivitet og bæredygtighed. Deltagerne her vil være partnere fra regionen og opstartsvirksomheder, som headhuntes globalt, fremgår det.

Projektet skal løbe i mindst tre år, oplyser Rainmaking, som allerede har igangsat over 60 tilsvarende programmer inden for forskellige brancher.

Læs mere om projektet her


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095