23948sdkhjf

Triple E-kaptajn Rørbeck inviterede til natmøde på Esplanaden

For blot anden gang nogensinde inviterede A.P. Møller-Mærsk offentligheden indenfor i domicilet på Esplanaden - her tog en ganske særlig kaptajn imod

Triple E-kaptajn Christian Rørbeck talte med gæsterne om livet som kaptajn på et stort containerskib, da A.P. Møller-Mærsk for nylig for blot anden gang deltog i den københavnske kulturnat, hvor verdens største containerrederi inviterede offentligheden indenfor i domicilet.

Som kaptajn på ’Mumbai Mærsk’ var Christian Rørbeck involveret i en veritabel verdensrekord, da ’Mumbai Mærsk’ for nylig var det første containerskib, der passerede 19.000 TEU-grænsen for containere om bord.

Skibet er fra 2. generations Triple E-serien og har en nominel kapacitet på 20.568 TEU. Det er det nyeste i serien og blev leveret i maj, og siden da har det sejlet på AE5-ruten mellem Asien og Europa.

Under kulturnatten fik gæsterne mulighed for at se en særudstilling i receptionen på Esplanaden samt besøge den fløj hvor Mærsks digitale afdeling hører til (tidligere Maersk Oil). Herudover kunne man besøge Mærsk-museet Arcade House og se ’Svitzer Hermod’ - slæbebåden der for nylig sejlede ubemandet i et forsøgprojekt med Rolls Royce - ved kajen ved Esplanaden.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156