23948sdkhjf

Semco fordobler bemanding i offshore-center

Sideløbende med en fem-årig servicekontrakt på havmølleparken Deutsche Bucht fordobler Semco bemandingen på offshorecentret i Norddeich

Northland Deutsche Bucht har tildelt Semco Maritime en fem-årig servicekontrakt på Deutsche Bucht-havmølleparken i den tyske del af Nordsøen.

Det oplyser Semco Maritime i en pressemeddelelse.

Deutsche Bucht er Northland Power’s tredje havmøllepark. Semco Maritime får ansvaret for at servicere vindmølleparkens offshore substation (OSS). Sammen med Northland Power har Semco Maritime i forvejen kontrakt på servicering af havvindmølleparken Nordsee One, hvor Semco Maritime også har bygget OSS’en.

Servicekontrakten styrker Semco Maritimes tilstedeværelse på det tyske offshore vindmarked og i tyske Norddeich, hvor Semco Maritime i 2016 etablerede et mindre site office. Her øges den faste stab af offshorespecialister nu til 8-10 medarbejdere, som efter behov vil blive suppleret af projektansatte.

Den øgede bemanding afspejler ifølge Semco en stigende interesse fra kunder, der trækker på Semco Maritimes erfaring inden for både rådgivning, design, konstruktion, ombygning og service af OSS’ere.

Havvindmølleparken Deutsche Bucht vil blive bygget omkring 95 kilometer nordvest for øen Borkum, som ligger i Tysklands ”Exclusive Economic Zone (EEZ)” i Nordsøen. Kraftværket med 33 vindmøller af typen V164-8.4 leveret af MHI Vestas vil have en kapacitet tæt på 269 megawatt. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141