23948sdkhjf

Nyt bestyrelsesmedlem hos Mercy Ships Danmark

Chefanalytiker Lau Svenssen, som mange kender fra TV og radioprogrammet Millionærklubben i Radio 24syv, er tiltrådt som medlem af bestyrelsen i Mercy Ships Danmark.

Lau Svenssen er uddannet cand.polit. og er en af de primære personer bag selskabet Aktieinfo. Selv om det ikke er aktier, Mercy Ships handler med, byder bestyrelsen Lau Svenssens analytiske kompetencer velkommen om bord. Lau Svenssen har et omfattende kendskab til dansk erhvervsliv – inklusiv de maritime virksomheder.

Det er blandt andet bestyrelsens ansvar, at der er fremdrift i foreningens relationer til erhvervslivet og økonomien således, at Mercy Ships arbejde i de vestafrikanske lande har størst mulig effekt. Den øvrige bestyrelse glæder sig til, at Lau Svenssen vil bidrage med sin store indsigt på disse områder.

Lau Svenssen bor sammen med sin hustru i Hillerød, hvor de også er aktive medlemmer af Luthersk Missionsforening. Mercy Ships kristne fundament matcher derfor rigtig godt med Lau Svenssens egne holdninger og værdigrundlag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097