23948sdkhjf

Jesper Lok forlader J. Lauritzen

Efter fem år som formand i J. Lauritzen overlader Jesper Lok posten til Tommy Thomsen. Kristian Mørch er ny næstformand

Efter et halvt årti på posten som formand for J. Lauritzen har Jesper Lok besluttet sig for at give posten videre. 

Han bliver afløst af Tommy Thomsen, der for nylig tiltrådte som CEO i Lauritzen Fonden. 

- Det har været et privilegium at arbejde tæt sammen med Lauritzen Fonden. Ikke bare for at sikre, at J. Lauritzen kommer igennem krisen, men også for at se de seneste planer for den videre udvikling af selskabet blive godkendt. Udførelsen af det arbejde er begyndt, og jeg er glad for, at Tommy kommer til at lede disse bestræbelser, siger Jesper Lok i en pressemeddelelse. 

Læs også: Lok stopper som bestyrelsesformand i Esvagt

Også på posten som næstformand er der udskiftning. Efter 18 år i bestyrelsen har Niels Heering besluttet at trække sig, og ny næstformand bliver Kristian Mørch, der er CEO det norske kemikalietankrederi Odfjell. 

- Jeg vil gerne takke Jesper og Niels for deres dedikerede arbejde igennem årene, i særdeleshed anstrengelserne for at genskabe et solidt fundament for J. Lauritzen og lægge strategien for de kommende år, siger Jens Ditlev Lauritzen, formand for Lauritzen Fonden, i pressemeddelelsen.

Tommy Thomsen overtager formandsposten i rederiet J. Lauritzen med det samme. Han bliver CEO i Lauritzen Fonden pr. 1. januar 2019.

Læs også: Tommy Thomsen ny CEO i Lauritzen Fonden

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125