23948sdkhjf

Maersk Decom udnævner finansdirektør

Ny CFO vender tilbage til Mærsk-sfæren og nyetableret joint-venture målrettet offshore de-kommisionering
Mærsks nye interne joint-venture mellem selskaberne Maersk Drilling og Maersk Supply Service, Maersk Decom, har udnævnt Jacob Halberg som CFO (chief financial officer). Det oplyste selskabet sidste uge via de sociale medier.

Jacob Halberg kommer fra en funktion som Group CFO hos den svenske business-to-business virksomhed inden for telekommunikation selskab Mobylife. Hos Maersk Decom bliver han en del af direktionen sammen med CEO Lars Banke, der kom fra Total, CCO Jens Klit Thomsen, der er taget ind fra joint-venture partneren Maersk Supply Service samt endelig CTO Carsten Sander. Han kommer fra INEOS Denmark.

- Jeg er meget begejstret for nu at blive en del af Maersk Decom. Det er en unik mulighed at få, at blive en del af en sådan hurtigvoksende start-up virksomhed. Så jeg ser frem til at hjælpe til med at gøre Maersk Decom til en effektiv, skalerbar og dynamisk virksomhed, udtaler Jacob Halberg.

Jacob Halberg har 17 års erfaring inden for finans og ledelse fra Novo Nordisk Engineering, IBM og Maersk Data. Hans uddannelsesmæssige baggrund er en kandidatgrad i økonomi fra Syddansk Universitet.

Joint-venturet bag Maersk Decom blev etableret april i år med det formål at udbyde de-kommisionering af offshore installationer inden for særligt olie- og gasbranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094