23948sdkhjf

'Regina Seaways'-passagerer blev underholdt af symfoniorkester

Imens DFDS-færgen 'Regina Seaways' drev uden motorkraft den 2. oktober, fandt 64 musikere instrumenterne frem

Imens ro/pax-færgen 'Regina Seaways' nu bliver inspiceret efter et motorstop med kraftig røgudvikling på vej fra Kiel til Klaipeda den 2. oktober, lyder der nu et tak fra DFDS til skibets besætning og det 64 mand store symfoniorkester, der var blandt gæsterne. 

Den kraftige røgudvikling fra en endnu ikke identificeret motorkomponent udløste brandalarmen, hvorefter besætningen begydne at samle skibets passagerer ved udgangene til redningsbådene. 

Da de kort tid senere stod klart, at der ikke var varmeudvikling og derfor ikke brand i maskinrummet, blev gæsterne i stedet budt på gratis mad og drikke. Et par timer senere lykkedes det at starte skibets anden hovedmotor op, hvorefter sejladsen til Klaipeda kunne fortsætte. 

- De profesionelle besætningsmedlemmer havde styr på sagerne om bord, og den ekstra ventetid blev gjort langt mere bahagelig af 64 unge musikere fra det tyske ungdomssymfoniorkester, der var på vej til en festival i Klaipeda, skriver DFDS i en opdatering.

Rederiets CEO Niels Smedegaard benytter samme opdatering til at takke alle for, at alt gik så godt, når nu sådan nogle episoder kan opstå.

- Ud fra hvad vi har hørt og set, så ydede besætningen en fantastisk præstation i den måde, de tog sig af kunderne og fik maskineriet til at køre igen. Derfor går vores store teknemmelighed til kaptajn Andrejus Simutis og hans besætning, såvel som de mange folk på land, der understøttede skibet, koordinerede ting og tog sig godt af passagerer og fragt ved ankomsten til Klaipeda.

Som Søfart tidligere har skrevet, vil der ifølge DFDS gå "mindst en uge eller to", før 'Regina Seaways' stikker til søs igen. I mellemtiden arbejdes der på en midlertidig sejlplan, hvor andre DFDS-fartøjer kan dække af for 'Regina Seaways' aflyste ture. 

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126