23948sdkhjf

"Jeg vil ud, hvor jeg kan føle mig fri"

Victor Gjedde, Værløse, læser til skibsassistent hos Martec i Frederikshavn
- Jeg vil være sømand, fordi arbejdsforholdene til søs er lige noget for mig. At arbejde i en turnus, hvor man er tre uger til søs og bagefter holder tre uger fri er ganske enkelt lige noget for mig. Det er jo lige som at gå på ferie hver tredje uge. Perfekt!

- Friheden om bord på et skib tiltaler mig. jeg forestiller mig, at man arbejder som et godt team, når man er sammen til søs og er sammen om at løse problemerne. Det er ikke så rigidt. Man er jo alle sammen i samme båd og bliver nødt til at arbejde sammen.

- Jeg har altid følt mig tæt forbundet til havet. Jeg har windsurfet rigtig meget, og jeg er en ivrig sportsdykker. Så at komme til søs skræmmer mig ikke.

- Jeg er fra Værløse, men at tage til Frederikshavn for at gå i skole forekommer helt naturligt. Jeg ville tværtimod meget gerne langt væk. Det er jo meget let, man flytter bare ind på skolehjemmet, og så går alting af sig selv.

- Indtil for nylig arbejdede jeg som selvstændig vognmand i København. Men jeg løb sur i det. Det var en masse slid og slæb for en meget lille løn. Det var indbegrebet af ufrihed, og det stik modsatte af livet til søs, forestiller jeg mig.

- Jeg har ikke nogen præcis drøm om at opnå en bestemt position. Min drøm er at få et job, hvor jeg oplever en høj grad af frihed og ansvar. Min drøm er at blive ansat i et rederi, hvor jeg kan være i mange år og hvor jeg føler mig godt tilpas. At arbejde på et bjærgningsskib eller et dykkerskib ville være ultimativt fedt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129