23948sdkhjf

Dødsfald: Carsten Melchiors

Chefen for Den Danske Maritime Fond er afgået ved døden
Den desværre alt for tidlige død for den respekterede shippingmand Carsten Melchiors har skabt sorg og beklagelse i hele Det Blå Danmark.

Som sekretariatschef for Den Danske Maritime Fond spillede Carsten Melchiors i mange år en nøglerolle som sparringspartner for maritime iværksættere, igangsætter for innovationsprojekter i Det Blå Danmark og beviste gang på gang en sikker analytisk sans for den danske maritime branches aktuelle udfordringer; men også dens muligheder for at bevare sit forspring via innovation og nytænkning.

Bestyrelsesformand i Den Danske Maritime Fond, Tommy Thomsen, udtaler i sine mindeord:

- Carsten Melchiors er gået bort, og Det Blå Danmark har dermed mistet en markant personlighed. Alsidighed, stor viden og evig nysgerrighed kendetegnede Carsten.

Egenskaber som kom til stor gavn i Den Danske Maritime Fond, hvor han var sekretariatsleder og i en årrække behandlede hundredvis af ansøgninger indenfor alle områder af Det Blå Danmark.

Der var tale om offentlige som private projekter inden for forsknings- som forretningsverdenen.

Alsidigheden havde baggrund i først mange års virke i Mærsk og derefter i J. Lauritzen og Elite.

Senere arbejdede Carsten i organisationsverdenen, bl.a. som Generalsekretær i BIMCO, inden han kom til Den Danske Maritime Fond.

Her fandt han sig til rette og var i høj grad medvirkende til at Fonden udviklede sig til det den er i dag. Loyalitet var et andet kendetegn. Ikke blot overfor skiftende formænd og bestyrelser, men også overfor alle de projekter han behandlede, og den store kontaktflade han havde. Samtidig var Carsten et privat menneske. Og han havde kant. En kant som vi oplevede positivt som udtryk for hans integritet. Vi vil savne ham. Æret være hans minde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111