23948sdkhjf

Maersk-konkurrent forventer bedre afslutning på året

Efter et andet kvartal med beskedent overskud ser det franske containerrederi CMA CGM lys forude. Fusionssnak med Hapag-Lloyd er indstillet.

Det blev til et overskud 22,7 mio. dollar i dette års andet kvartal for det franske CMA CGM – verdens fjerdestørste containerrederi. 

Det skriver Reuters efter præsentationen af rederiets halvårsregnskab.

Overskuddet skal ses i forhold til et underskud på 77 mio. dollar i dette års første kvartal og et overskud på hele 213 mio. dollar i andet kvartal 2017.

CMA CGM's formand og CEO Rodolphe Saade udtalte i forbindelse med regnskabet, at de nuværende høje voluminer mellem Kina og USA tegner godt for sidste halvdel af 2018, om end en optrapning af handelskrigen mellem de to lande kan få negativ indflydelse. 

- Vi har god tillid til andet halvdel af året. Vi forventer forbedrede operationsmarginer takket være stigningerne i fragtraterne og vedvarende voluminer, udtaler han ifølge Reuters. 

Der har tidligere været snak om, at CMA CGM skulle fusionere med verdens femtestørste containerrederi, tyske Hapag-Lloyd. Det maner Hapag-Lloyds bestyrelsesformand Michael Behrendt dog nu til jorden i et interview med Die Welt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11