23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Søfart
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

"God mad øger produktiviteten"

René Andersen favner som direktør i Sea Health & Welfare både søfolk og redere, og han er enig i søfolkets kritik af maden så langt, at der er plads til forbedring. Han opfordrer nu rederne til at bruge mad som middel

- Vi har i de senere år oplevet, at kosten fylder mere og mere for søfarende.

Ordene kommer fra direktør i Sea Health & Welfare (SHW), René Andersen, som mener, at man kan øge produktiviteten ved at sørge for god mad til sømændene. Det vender vi tilbage til.

Hvis man har fulgt lidt med på Søfarts Facebook-side på det seneste, ved man, at mange danske søfolk er utilfredse med maden. Særligt på langfarten, mens specialredere og short sea har mere tilfredse folk.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.157|