23948sdkhjf

Rederier: Vi mærker pres for øget madfokus

Esvagt, Mærsk, Norden og DFDS rapporterer om større fokus fra søfolkene på god og sund kost til søs
Søfart har spurgt fire danske rederier om deres madstrategi til søs

DFDS: Tom Møller er ’crewing director’ og bl.a. ansvarlig for at ansætte hovmestre (pt. har man 19 på fragtskibene). Disse er altid intern avl fra passagerskibene.

Hvad lægger I vægt på i forbindelse med forplejning til søs?

- Sund og alsidig mad. Og selvfølgelig også besætn...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Søfart, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109