23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Søfart
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Rederier: Vi mærker pres for øget madfokus

Esvagt, Mærsk, Norden og DFDS rapporterer om større fokus fra søfolkene på god og sund kost til søs
Søfart har spurgt fire danske rederier om deres madstrategi til søs

DFDS: Tom Møller er ’crewing director’ og bl.a. ansvarlig for at ansætte hovmestre (pt. har man 19 på fragtskibene). Disse er altid intern avl fra passagerskibene.

Hvad lægger I vægt på i forbindelse med forplejning til søs?

- Sund og alsidig mad. Og selvfølgelig også besætningens tilfredshed. Jeg har da hørt brok, men generelt skal der være rimelig tilfredshed. Når der er brok snakker vi med kaptajnerne, som er hovmestrenes chef - og forsøger at finde en løsning.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125|instance-web03