23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Søfart
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Er din mad til søs god nok?

Moderne søfolk vil have sund og helst økologisk mad. Især de unge. Men følger rederierne med tiden? I en ny artikelserie sætter Søfart mad i fokus, og vi begynder hos en truet race - en dansk hovmester
Send dit madbillede fra søen ind til 'red@soefart.dk' - bedste billede vinder en flaske rom fra Riise

GØTEBORG: Rødspætterne syder i fedtet, mens Jeppe Knudsen roligt vender dem.

Hans skib, ’Begonia Seaways’, ligger bomstille til kaj i Gøteborg. Ovre ved bordet ligger porrer og persille sirligt placeret på spækbrættet, og ved siden af er der helt blankt. Og rent. Her er langt til fordommen om det beskidte skibskøkken.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.17|