23948sdkhjf

Færgen-salg puster til drøm om nye Fanø-færger

Med udsigt til Molslinjens overtagelse af Fanø-færgen håber Fanøs viceborgmester på ny tonnage til øen, skriver Jyske Vestkysten.

Godkendelsen fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen mangler stadig, men på Fanø har udsigten til, at Molslinjens overtager Færgen, allerede pustet nyt liv i en gammel drøm om større færger på overfarten til Esbjerg.

Fanøs viceborgmester Erik Nørreby (V) understreger over for Jyske Vestkysten, at Molslinjen i givet fald vil overtage kontrakten med kommunen, som først kan opsiges med to års varsel. Forandringerne kommer derfor ikke til at ske lige med det samme, men han ser positivt på Molslinjen som ny ejer af overfarten.

- Jeg har tidligere været i kontakt med Molslinjen i min tid som borgmester, og mit indtryk fra dengang er, at der nok skal komme et fornuftigt og givende samarbejde. Det er et selskab, som i teknologiske og brugervenlige løsninger er noget længere fremme end Færgen, siger han til Jyske Vestkysten.

Erik Nørreby fortæller, at tiden er løbet fra de nuværende færger, der har besejlet ruten i 20 år. Han ser for sig, at det vil være med til at reducere ventetiden i tidspunkter med spidsbelastning, hvis færgens kapacitet kunne øges fra de nuværende 35-36 biler til fx. 55 biler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125