23948sdkhjf

LNG-retrofittet færge tilbage i drift

LNG: Verdens hidtil største færge, der er ombygget til LNG-drift, er nu tilbage i klasse i British Columbia

Klassifikationsselskabet ABS har re-klasset den canadiske bil- og passagerfærge ’Spirit of British Columbia’, der nu er tilbage i drift i BC Ferries’ operation i British Columbia. Færgen har været gennem en ombygning fra konventionel drift til LNG dual fuel-drift. I øvrigt det største retrofit-projekt af denne type til dato.

Det 2.100 passagerers og 360 bilers store søsterskib ’Spirit of Vancouver Island’ skal gennem en lignende ombygning med start i foråret 2019. Det er det polske værft Remontowa, der har kontrakten på begge projekter.

– Ombygningen af de her to skibe til at kunne drives på LNG er en vigtig milepæl for BC Ferries og den region, de betjener, hvor de ombyggede færger vi bidrage til en mere miljøvenlig og effektiv infrastruktur. Med de stigende miljøkrav til operatørerne er LNG-drift en praktisk tilgængelig mulighed for mange, udtaler Patrick Janssens, Vice President i Global Gas Solutions hos ABS.

Det er Wärtsilä, som leverer retrofit-pakkerne til projektet. Leverancen består af i alt fire Wärtsilä 34DF dualfuel-motorer inklusiv GVU-, automations- og power managementssystemer. Der ud over også LNG-bunker-installationerne bestående af to Wärtsilä LNGPac’s - samt nye gear og ror.

Den polske værftsgruppe er også bag en nybygningsserie af mindre LNG-drevne dobbelt-ender færger til det canadiske færgerederi.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094