23948sdkhjf

Molslinjen får mængderabat i Rønne Havn

Jo flere passagerer, Molslinjen formår at sejle til Bornholm, desto større rabat får rederiet i Rønne Havn efter ny aftale.

Jo flere passagerer, Molslinjen henter til Bornholm – jo mere rabat får rederiet hos Rønne Havn.

Det er essensen af en aftale, som Rønne Havn og Molslinjen netop har indgået, skriver havnen i en pressemeddelelse. Rabatten sendes videre til Destination Bornholm, som skal bruge pengene til at skaffe flere gæster til Bornholm.

- Formålet er jo at støtte Destination Bornholms arbejde med at tiltrække flere turister. Det har vi en naturlig interesse i, da vi med aftalen opnår mere rabat, jo større vores volumen bliver, siger Carsten Jensen, adm. direktør for Molslinjen A/S, i pressemeddelelsen.

Over en ti-årig periode er Destination Bornholm sikret minimum 1 mio. kroner årligt som følge af den volumenrabat, Rønne Havn A/S har givet Molslinjen A/S for hvad angår de tre færgeruter.

Den fælles hensigt er, at det skal smitte positivt af på Bornholm:

- Vi har indgået denne aftale fordi, vi fra havnens side naturligvis har interesse i at tiltrække og fastholde aktiviteter til havnen. Det vil smitte positivt af på de øvrige erhvervsaktiviteter på øen og støtte op om det i forvejen gode arbejde, vi ser, udspænder sig hos Destination Bornholm, udtaler Thomas Bendtsen, CEO for Rønne Havn A/S, i pressemeddelelsen.

Læs også: Bornholms nye færge til Køge og Tyskland tæt på prøvetur

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093