23948sdkhjf

Aalborg Havn bygger mere lager

4000 kvm nyt lager er under opførelse i Aalborg Havn. Halvdelen er allerede lejet ud, resten skal stå klar til at imødekomme stigende efterspørgsel.

Et stort nybygget pakhus på 4.000 kvm er snart klar til ibrugtagning på Landdybet i Aalborg Havn.

Men allerede inden byggeriet er færdigt, sætter havnen gang i endnu et lagerbyggeri på 4.000 kvm, som kommer til at bestå af to lige store haller, skriver havnen i en pressemeddelelse.

- Vi mærker et stigende behov for mere lagerkapacitet i Aalborg. Det er et tydeligt tegn på, at der er mere gang i økonomien og forbruget, siger Jeppe Faber, der er account manager i Aalborg Havn Logistik A/S.

Den ene af de to nye haller på 2.000 kvm opføres på bestilling fra Danske Fragtmænd. Den anden hal, der ligeledes er på 2.000 kvm og er en såkaldt bulkhal til opbevaring af materialer i løs vægt, bygges med henblik på at have ledig kapacitet til nye kunder.

 - Når en virksomhed får behov for ekstra lagerkapacitet, skal vi gerne kunne handle hurtigt. Derfor forsøger vi nu at være foran efterspørgslen, så vi kan yde den bedste service og fleksibilitet, siger Jeppe Faber

Læs også: Kritik: Danske havne investerer for meget

De nye lagerbygninger bliver placeret direkte over for containerterminalen. Det vil give virksomheder betydelige tidsbesparelser, idet omladningen fra skib til lager kræver minimal ekstratransport, skriver havnen.  

Bygningerne opføres som universalhaller og skal kunne rumme de fleste lejere, der har behov for lager-, logistik- og lettere produktionsfaciliteter. Hallerne får en loftshøjde på otte meter med god mulighed for at udnytte hele bygningen – også i højden. De to nye haller på i alt 4.000 kvm forventes færdige 1. november 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157