23948sdkhjf

Maersk Drilling henter ny chef fra Maersk Oil

Til en nyoprettet funktion som direktør for kommercielle anliggender og innovation har Maersk Drilling hentet Morten Kelstrup fra Maersk Oil.

Maersk Drilling har fundet en direktør til den nyoprettede afdeling for kommercielle anliggender og innovation. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Det bliver Morten Kelstrup, som får titlen chief commercial & innovation officer. Han kommer fra Maersk Oil, hvor han senest har været adm. direktør i Maersk Oil UK. Før det var han adm. direktør i Maersk Oil Kasakhstan og kommerciel chef i Maersk Oil.

Den nye funktion er oprettet for at afspejle Maersk Drillings intention om at udvide forretningen igennem bl.a. digitale løsninger og nye forretningsmodeller.

- Jeg er sikker på, at Morten vil hjælpe med til at styrke Maersk Drillings samarbejde på tværs af branchen, hvilket er nødvendigt for at skabe fælles værdi for samarbejdspartnere og kunder, siger Maersk Drillings CEO Jørn Madsen og fortsætter:

- Vi er allerede begyndt at finde nye forretningsmodeller, som vil udgøre de første projekter i funktionen.

Som Søfart tidligere har skrevet, har Maersk Drilling dannet et joint venture med Maersk Supply Service, som har til formål at tilbyde nedtagning af de mange olieplatforme i Nordsøen, som nærmer sig pensionsalderen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127