23948sdkhjf

Søfartsstyrelsen: Ny plan for hovedkontor på tegnebrættet

Efter planen om at flytte ind i Glasværket i Korsør er faldet på gulvet som følge af uenighed om ombygning, arbejder Søfartsstyrelsen på en ny løsning for et permanent domicil i centrum af byen
Søfartsstyrelsen er gået i gang med at lægge en plan for et nyt hovedkontor, efter forhandlinger med ejerne af Glasværket i Korsør om et lejemål faldt på gulvet. Det oplyser Søfartsstyrelsen i en pressemeddelelse .

- Der har været forhandlet med Glasværket A/S i Korsør om etablering af et permanent domicil for Søfartsstyrelsen, men det står klart nu, at parterne ikke kan nå til enighed. En ny plan for det permanente domicil er på tegnebrættet, skriver Søfartsstyrelsen.

​​​Søfartsstyrelsen har haft hovedkontor i Korsør siden november 2017 – i første omgang dog i midlertidige lokaler og kun med en del af medarbejderne. Men styrelsen har et ønske om hurtigst muligt at flytte til en permanent adresse i byen.

- Der er nu en ny plan på vej for den endelige flytning til et permanent domicil, og der sigtes mod en central placering i Korsør, skriver Søfartsstyrelsen og fortsætter:

- Trods den seneste udvikling arbejdes der stadig efter den oprindelige tidsplan. Alle 200 medarbejdere, der skal arbejde i vores hovedkontor i Korsør, vil således forventeligt være på plads medio 2019.

Søfartsstyrelsen ejer i forvejen bygninger på havnefronten i Korsør. Bygningerne har været brugt som driftscenter, men Bygningsstyrelsen og Søfartsstyrelsen vil nu arbejde på at finde en løsning med at ombygge disse bygninger til brug for det permanente domicil og evt. leje yderligere lokaler i området. Der skal i den forbindelse afklares en række planmæssige og økonomiske forhold, oplyser Søfartsstyrelsen.

- For nuværende kan vi ikke oplyse nærmere om budgettet for evt. leje af bygninger i området, skriver Søfartsstyrelsen i en mail til Søfart.

Ombygningen af Glasværket var ifølge mediet Sjællandske oprindelig aftalt til maksimalt 66 mio. kr., men statens rådgivere nåede efterfølgende frem til, at prisen blev på 91 millioner kroner, hvilket fik forhandlingerne om lejekontrakten til at bryde sammen.

Flytningen af Søfartsstyrelsen til Korsør er led i udmøntning af Regeringens plan Bedre Balance fra oktober 2015 om udflytning af statslige arbejdspladser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174