23948sdkhjf

Dyr ombygning kostede Søfartsstyrelsen nyt hovedkontor

Uenighed med udlejer om udgifter til ombygning af Glasværket i Korsør resulterede i, at Søfartsstyrelsen må se sig om efter et nyt sted at etablere hovedkontor
Uenighed om budgettet for ombygning af Glasværket i Korsør er baggrunden for, at Søfartsstyrelsen alligevel ikke kan rykke ind i erhvervsejendommen som planlagt. Det skriver Sjællandske.

Mediet erfarer, at ombygningen stod til at blive 25 mio. kr. dyrere end aftalt i lejekontrakten. Her var prisen for ombygningen anført til maksimalt 66 millioner kroner, men statens rådgivere nåede efterfølgende frem til, at prisen blev på 91 millioner kroner.

Ifølge Sjællandske har parterne brugt over et år på at søge at få enderne til at nå sammen - blandt andet via en ny lejekontrakt med et reduceret areal. Men det blev droppet den 11. december 2017. I tiden frem til nu er det så forhandlet, hvordan parterne kunne skilles.

Det bekræfter en af Glasværkets ejere Jan Milvertz over for Sjællandske.

- Vi har fundet en mindelig løsning. Det lykkedes os ikke at blive enige trods en meget langvarig proces, siger Jan Milvertz til avisen.

I december 2016 meddelte Søfartsstyrelsen ellers, at Bygningsstyrelsen på vegne af Søfartsstyrelsen havde indgået en 15-årig lejeaftale på i alt 6.815 kvadratmeter i Glasværket, som skulle være Søfartsstyrelsens fremtidige hovedkontor for knap 200 medarbejdere.

Flytningen sker som led i regeringens plan fra 2015 - 'Bedre Balance' - om udflytning af statslige arbejdspladser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114