23948sdkhjf

Søfartsstyrelsen dropper planlagt hovedkontor

Glasværket i Korsør bliver alligevel ikke Søfartsstyrelsens fremtidige hovedkontor
Søfartsstyrelsen flytter alligevel ikke ind i bygningen Glasværket i Korsør som planlagt. Det bekræfter styrelsens kommunikationsafdeling over for Søfart.

Årsagen til de ændrede planer, og hvor Søfartsstyrelsen så skal bo, vil ifølge kommunikationsmedarbejder Rikke Rask Hoffland blive afsløret i en pressemeddelelse senere på dagen, mandag.

Læs også: Søfartsstyrelsen: Ny plan for hovedkontor på tegnebrættet

Ifølge Søfarts oplysninger vil Søfartsstyrelsen nu i stedet blive spredt på flere forskellige adresser i Korsør.

I december 2016 meddelte Søfartsstyrelsen ellers, at Bygningsstyrelsen på vegne af Søfartsstyrelsen havde indgået en lejeaftale på i alt 6.815 kvadratmeter i bygningen Glasværket i Korsør, som skulle være Søfartsstyrelsens fremtidige hovedkontor.

Lokalerne har tidligere været brugt som produktionslokaler og skulle derfor gennemgå en større ombygning for at kunne huse Søfartsstyrelsens knap 200 medarbejdere.

I den forbindelse udtalte Andreas Nordseth, direktør i Søfartsstyrelsen:

- Det glæder mig, at der nu er en lejeaftale, så det ligger fast, hvor vi skal bo. Vi arbejder for sikkerhed og vækst i Det Blå Danmark, og det ser jeg frem til, at vi skal fortsætte med i Korsør.
Jeg ser frem til godt samarbejde med både kommune, by og havn og alle vores øvrige samarbejdspartnere.

Læs også: Dyr ombygning kostede Søfartsstyrelsen nyt hovedkontor

Søfartsstyrelsen skal som led i regeringens udflytningsplan af statslige arbejdspladser i alt udflytte 191 arbejdspladser fra Valby til Korsør. Udflytningsprocessen skulle efter planen være gennemført ved udgangen af 2017 ifølge oplysninger fra Erhvervministeriet.

I første omgang flyttede omkring et halvt hundrede af Søfartsstyrelsens medarbejdere i november sidste år ind i en midlertidig ejendom, som styrelsen har lejet i Korsør.

Læs også: Søfartsstyrelsen slår nu dørene op i Korsør
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14