23948sdkhjf

Blue Water laver mere og mere med FLSmidth

De seneste år har Blue Water og FLSmidth udviklet et stadigt tættere samarbejde omkring globale transportløsninger. 

FLSmidth er i 50 lande, og med leverandører spredt over hele verden er det vigtigt for dem at have en samarbejdspartner med et bredt og effektivt internationalt setup. 

- FLS har i større eller mindre grad arbejdet sammen med Blue Water i mange år, på forskellige områder. Blandt andet omkring rammeaftaler for lastbiltransporter i Europa, men også mere projektorienterede opgaver. Især i de senere år har Blue Water været konkurrencedygtige på mange af disse ad hoc- opgaver, siger Finn Brandstrup, department manager i afdelingen Freight ved FLSmidth. 

En af de første opgaver i 2018 var to større forsendelser fra Constanta i Rumænien, som blev kombineret med en anden FLSmidth-last i Izmir, Tyrkiet til deres tre forskellige projekter i Pakistan. 

I 2017 var der blandt andet et større projekt med levering af udstyr fra det meste af Europa samt Indien til et projekt i Ukraine. Sammen med kollegerne i Singapore transporterede med 1000 cbm fra Indien til Vietnam på skib. 

- Samarbejdet med FLSmidth er utroligt spændende, og vi har en rigtig god, konstruktiv og positiv dialog med vores cirka 15 kontaktpersoner ved firmaet, som alle sender forespørgsler på alle typer gods til forskellige destinationer, siger Kenneth Ruby, key account manager hos Blue Water for FLSmidth.

FLSmidth er førende leverandør af ingeniørarbejde, udstyr og serviceydelser til kunder i den globale mine- og cementindustri. Det omfatter alt fra enkelte maskiner til turnkeyprojekter af komplette fabrikker. Logistikken styres fra hovedkontoret i Valby.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11