23948sdkhjf

Mærsk retter investeringsblikket mod teknologi-iværksættere

Growth Unit hedder en ny enhed, der skal være med til at udvikle små iværksætterselskaber med teknologi, A.P. Møller – Mærsk ser et potentiale i

A.P. Møller – Mærsk kaster nye kræfter ind i bestræbelserne på at øget digitalisering af forretningen. Vejen er nu investeringer i nystartede virksomheder med teknologi, som kan blive til gavn for kerneforretningen. Det fortæller A.P. Møller Mærsks topchef Søren Skou i et interview med Berlingske Business. 

- Vi har besluttet at investere i og indgå som partner med små firmaer, som måske har en interessant teknologi, som ligger i udkanten af det, som vi beskæftiger os med, siger Søren Skou til avisen. 

Til formålet er oprettet en ny enhed med det passende navn Growth Unit, som har Sune Stilling i spidsen. Kontoret er i København men bevidst placeret væk fra Esplanaden, for nytænkning er i højsædet. 

Fokus er på de strukturelle tendenser eller megatrends, hvor netop iværksættere med deres nye tilgang vurderes at kunne rykke på noget for det 114 år gamle selskab.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157