23948sdkhjf

Esvagt-chef: Der er grøde i markedet

Efter flere år, hvor Esvagts kerneforretning var under et voldsomt pres, er der færre mørke skyer i horisonten.

- Vi forventer, at 2018 bliver bedre end 2017. Der er grøde i markedet, siger Esvagts chief commercial officer, Søren Karas.

En mere stabil oliepris vil påvirke aktivitetsniveauet i positiv retning på både det norske og britiske marked, vurderer Esvagt, som står klar til at gribe mulighederne:

Læs mere:  Offshore-vending giver optimisme hos Esvagt

- Under nedgangen i aktiviteter har vi udvist rettidig omhu og trimmet og tilpasset organisationen. Samtidig har vi i et vanskeligt marked erobret markedsandele, som positionerer os godt til at få del i det opsving, som kommer, siger Søren Karas. 

Kriseårene har forandret en række vilkår for branchen, særligt på olie/gas. Så specialrederiet skal forholde sig til, at flere af branchens største aktører agerer anderledes end før:

- Det har de senere år været en tendens, at de lange kontrakter bliver færre. Mange af vores kunder har søgt mere fleksibilitet grundet usikkerheden i markedet, og det vil sige at vi skal kunne agere i noget der til tider kan være nærmest som spotmarkeder med ganske store udsving, siger Søren Karas:

Kilde: Esvagt

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094