23948sdkhjf

Femern tygger stadig på Scandlines' spil-klage

- Vores jurister mener stadig, at vi har en god sag, lyder det fra selskabet bag den fremtidige faste Femernforbindelse

Scandlines har taget det juridiske slagsmål med Femern A/S angående et brætspil til de danske domstole og nu også Europa-Kommissionen. En sag Søfart har omtalt tidligere på ugen

Femern A/S, det statslige selskab bag den kommende Femern-forbindelse, bekræfter udviklingen i forløbet. Hvorfor det sker netop nu, undrer selskabet, for brætspillet har flere år på bagen, oplyser Femern A/S’ kommunikationschef Tine Lund-Bretlau til Søfart. 

- Vi er ved at gennemlæse klagen, men det ser umiddelbart ud til, at Scandlines har valgt at lave en flersiders detaljeret analyse af den statistiske fordel spilleren får ved at tage tunnelen fremfor færgen. Vores jurister mener stadig, at vi har en god sag, skriver hun.

Brætspil, som Femern A/S har fået udviklet af Eksperimentariet, er blevet betegnet som en humoristisk markedsføringsgimmick, der skal lære børn om tunnelprojektet. Spilleren slår med en terning og bevæger sig fremad på en række felter. Den hurtigste vej til sejr går via den faste. Feltet med enten Rødby eller Puttgarden og dermed færgeforbindelsen, udløser omvendt en tidsstraf. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094