23948sdkhjf

Mæglerhus ser igen mod udlandet efter salg

Britiske Simpson Spence Young overtog i december Hellerup-baserede Bidsted & Co. Nu øjner mæglerhusets ledelse mulighed for både at styrke kerneforretningen og igen have aktiviteter i udlandet. Det fortæller direktør for Bidsted & Co, Carsten Munk Jensen, ifølge Finans.dk til Ritzau Finans. 

- Vi har altid været en af de mere succesfulde mæglere i Danmark, og vi er stolte over altid at have lavet en god forretning. Nogle gange er det at blive en del af noget større bare en nødvendighed, og nu har vi fundet noget, hvor vi føler, at vi kan beholde vores egen identitet, og hvor nogle af vores unge folk samtidig har mulighed for at komme ud i verden, siger Carsten Munk Jensen til mediet.

Aktiviteterne i udlandet er ellers blevet lukket , og der er ganske vist ikke udsigt til, at de blive genoptaget i rent Bidsted-regi. I stedet vil man afsøge udlandet inden for rammerne af den nye ejer-koncern.

Bidsted & Co har 19 medarbejdere. Carsten Munk Jensen ejede 30 procent af selskabet inden salget til Simpson Spence Young.

Selskabet havde en bruttofortjeneste på 22,4 mio. kroner og et overskud før skat på 5,3 mio. kroner i 2016/17.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078