23948sdkhjf

Bimco-topchef får fem år mere

Bimco's generalsekretær, Angus Frew, har fået forlænget sin kontrakt indtil 2022. Hans topprioritet i 2018 bliver miljøregulering
Bimco's generalsekretær, Angus Frew, får fem år mere på posten. Det besluttede Bimco's eksekutivkomité på sit møde i november.

- Lige nu er en meget interessant tid for shipping, og jeg er meget glad for at få tilbudt muligheden for at få forlænget min kontrakt, udtaler Angus Frew i en pressemeddelelse. Han fortsætter:

- Jeg kan fortsætte med at lede en organisation, som har den praktiske ekspertise og mål om at gøre en forskel på afgørende områder, for eksempel de nuværende diskussioner om miljø og etableringen af en klimastrategi og mål for shippingindustrien.

Bimco er verdens største internationale shippingorganisation og beskæftiger sig blandt andet med at udarbejde standardkontrakter for den maritime industri. I dag arbejder organisationen også med en række politiske emner, yder rådgivning om kontrakter, publicerer tekniske vejledninger og markedsanalyser og tilbyder uddannelse inden for en række maritime emner.

- Angus har været en stærk og dygtig generalsekretær. Han arbejder hårdt og har drevet Bimo i den rigtige retning med mere fokus på værdi for vores medlemmer. Jeg er meget glad for, at Bimco har sikret hans fortsatte tjeneste, udtaler Bimco's President Anastasios Papagiannopoulos.

Læs også: Bimco henter ny kommunikationsdirektør

I de kommende år vil generalsekretæren prioritere miljøpolitik højt. Målet for Bimco er at sikre lige vilkår og at fjerne barrierer for skibsrederne, så de er i stand til at efterleve ny miljøregulering, skriver Bimco.

- Den vigtigste ting på Bimco's agenda er miljøet. Vi skal kæmpe med implementeringen af svovlreglerne i 2020, og vi ønsker en klar strategi og mål for reduktion af CO2-udledninger. Kun ved at være proaktive i disse miljømæssige diskussioner kan vi sikre, at vi som en industri, bliver reguleret på en måde, der giver praktisk mening, udtaler Angus Frew.

Læs også: Bimco: Nye svovlregler for skibsfarten er et globalt eksperiment

Han ser positivt på shippingbranchens hidtidige bestræbelser på miljøområdet og tror på, at industriens udledninger toppede i 2008, men ser nul-udledning af CO2 som det eneste holdbare langsigtede mål for skibsredere.

Angus Frew er desuden bestyrelsesformand for Global Ship Lease Inc. og er tidligere adm. direktør for det britiske Chamber of Shipping.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127