23948sdkhjf

Hamburg Süd-fartøjer på vej i dansk register

Maersk Lines køb af Hamburg Süd fra Oetker-familien er netop blevet endelig afsluttet. Nu står det tyske rederis skibe overfor ny registrering, hovedparten sandsynligvis i Danmark og Singapore. Det fremgår af flere internationale shippingmedier. 

Det er planen, at alle Hamburg Süds skibe, med undtagelse af dem, der sejler under brasiliansk flag under brandet Alianca, hovedsageligt skal overgå til de primære flagstater hos Maersk, som er Danmark og Singapore, fremgik det via udtalelser fra Maersk Lines COO, Søren Toft, under et pressemøde i Hamborg fredag.  

Hvor mange af Hamburg Süds fartøjer, der henholdsvis vil gå til registret i Danmark og Singapore, er ifølge Søren Toft ikke afgjort endnu.

I alt ejer Hamburg Süd 48 skibe. De 15 har tysk flag, 18 er registreret i Liberia, fem i Madeira, tre i Portugal og fire i Brasilien.

Da Maersk Line annoncerede overtagelsen af Hamburg Süd tidligere på året var der ifølge Søfarts oplysninger yderligere 10 fartøjer i det tyske rederis flåde, seks indflaget i Portugal og fire i Brasilien.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251