23948sdkhjf

Semco lander Ørsted-ordre

Semco Maritime skal deltage i udviklingen af basic engineering design til Ørsteds offshore substationer til Hornsea Project Two.

Ørsted har valgt Semco Maritime som Electrical Engineering Consultant (EEC) til at udvikle det elektriske og mekaniske basic engineering design af en 1.4 GW Offshore Substation (OSS) samt til en Reactive Compensation Station (RCS). Det skriver Semco Maritime i en pressemeddelelse.

Semco Maritimes engineering-indsats vil opsætte de grundlæggende krav til projektet og lægge et fundament for en vellykket gennemførelse af projektet og installationen af både OSS og RCS.

Hornsea Project Two Offshore Windfarm skal bygges 89 km ud for den britiske Yorkshire-kyst og bliver verdens største vindmøllepark, når den forventes idriftsat i 2022.

- Vi er meget tilfredse med, at Ørsted har valgt at involvere os tidligt i projektets udviklingsfase, og vi er stolte af at kunne levere løsninger baseret på vores erfaring og succesfulde gennemførelse af 16 offshore substationer siden 2002, siger Tommy Flindt, director technology, Semco Maritime.

Ørsted og Semco Maritime arbejder i øjeblikket sammen omkring leveringen af offshore substationer til Hornsea Project One.

- Vi ser et stort potentiale i at overføre erfaringer og koncepter fra Hornsea One-projektet til dette nye projekt. Vi vil igennem en tæt og integreret indsats sammen med Ørsted fokusere på at nå vores fælles mål om at nedbringe omkostningerne, opretholde pålideligheden og samtidig sænke den samlede ”energipris”, siger Tommy Flindt.

Engineering-opgaven bliver udført af Semco Maritimes kontorer i Esbjerg og Ballerup i perioden fra november 2017 til oktober 2018.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.298