23948sdkhjf

SubC-direktør stopper og går bølgeenergivejen

Medindehaver og stifter af offshore-selskabet SubC går nye veje.

Medindehaver af offshorevirksomheden SubC Partner i Esbjerg, Lars Wigant skriver på sin Linkedin profil, at han med udgangen af oktober har forladt stillingen som direktør hos SubC Partners, der har specialiseret sig i inspektion, reparation og vedligeholdelse af offshore olie-, gas- og vindmølleinstallationer samt produktion og salg af specialkonstruktioner til olie-og gaskunder.

Han skriver endvidere, at beslutningen om at stoppe som direktør er truffet i al mindelighed med den øvrige ledelse, og at han i en overgangsperiode stadig vil fungere som konsulent for selskabet.

Lars Wigant fortsætter som aktionær i selskabet, der fortsat vil være i sikre hænder med Tonny Klein ved roret som administrende direktør.

Et nyt iværksættereventyr
Lars Wigant har tidligere været ansat hos Ørsted - dengang det hed Dong Energy og  var i 2005 med til at etablere SubC sammen med Tonny Klein og Jan S. T. Nielsen.

Det lille iværksættereventyr blev hurtigt en stor forretning, der i 2016 landede et bruttoresultat på 49,5 mio. kr. i 2016 og et minus på godt 10 mio. kr.

For Lars Wigant blev det det sidste regnskab, som han som direktør stod i spidsen for.

- Nu er dettte iværksættereventyr slut, og det er tid til, at et nyt kan begynde…. Fortsættelse følger, skriver Lars Wigant på sin Linkedin profil.

Bølgenergien er det nye
Lars Wigant er altså fortsat lidt hemmelighedsfuld om, hvad fremtiden byder på.

Tidligere på året kunne Energy Supply dog berette om, at et nyt bølgeenergianlæg havde set dagens lys. Exowave, der i sommeren 2016 fik tilladelse til udlægning og test på en position sydøst for Hvide Sande Havn.

Direktør for selskabet Exowave er Martin Nissen Dahl, mens bestyrelsen består af selvsamme Martin, Michael Smedegaard og ingen ringere end Lars Wigant.

Det er ikke lykkedes for Energy Supply at få en kommentar fra hverken Martin Nissen Dahl eller Lars Wigant om, hvorvidt det næste iværksættereventyr for Lars Wigants vedkommende er Exowave, men meget tyder på det.

Kilder tæt på Energy Supply oplyser, at Lars Wigant fremover vil fokusere på udviklingen af Exowave og andre idé-relaterede aktiviteter.

Exowave står angiveligt overfor skala-test ved Hvide Sande.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094